Algemene voorwaarden

Wettelijke kennisgeving

DEFINITIES


Artikel 1. We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Artikel 2. Wij zijn Vegansdrink.nl onderdeel van Pretty Perfect Solutions Je kunt ons zo bereiken: Mailen: welkom(@)vegansdrink.nl of klantenservice(@)vegansdrink.nl Instagram: www.instagram.com/vegansdrink Youtube: www.youtube.com/

TOEPASSELIJKHEID


Artikel 3. Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten. Als je iets bij ons koopt of hebt gekocht, natuurlijk. Anders is het niet zo toepasselijk. Soms bieden wij aparte voorwaarden aan bij een product. Ook dan gelden deze algemene voorwaarden.

ONS AANBOD


Artikel 4. We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen. Beloofd. Staat er een foutje op onze productpagina? Dan mag je ons daar aan houden. Behalve wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van te voren had kunnen weten natuurlijk.

DE OVEREENKOMST


Artikel 5. Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Je koopt bij ons in een veilige webomgeving. Daar werken we iedere dag hard voor. Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.

HERROEPINGSRECHT


Artikel 6. Ben je niet blij met het product? Dan mag je het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Dit geldt alleen voor het volledige wijnpakket. Het is dus niet mogelijk om één of enkele flessen uit het pakket te ruilen. Lees in onze FAQ's hoe het ruilen en retourneren in zijn werk gaat.

VERPLICHTINGEN TIJDENS BEDENKTIJD


Artikel 7. Wanneer je het product retourneert, zorg dan dat je het in perfecte staat is. De flessen moeten ongeopend en onbeschadigd zijn. Is het product zodanig aangetast dat het niet meer in 'winkelstaat' is, dan kan het product niet geretourneerd worden.

KOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING


Artikel 8. Het terugsturen van je pakket doe je op eigen kosten en op eigen risico.

VERPLICHTINGEN VAN BIJ HERROEPING


Artikel 9. Wanneer je binnen 30 dagen na ontvangst een artikel terugstuurt, doen wij dit: Wanneer we jouw retourzending hebben gecontroleerd, ontvang je per e-mail een bevestiging. Wanneer we producten in goede orde hebben ontvangen betalen we het bedrag binnen 10 werkdagen na retourzending terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT


Artikel 10. Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen: - Geopende flessen - Aangebroken pakketten - Beschadigde flessen - Vouchers en tegoedbonnen (ook als ze zijn ingewisseld)